در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام. قسمتی از متن قراردادم رو اینجا مینویسم.
ساعت کار: حداکثر کارکرد ماهیانه 120 ساعت و برابر برنامه زمانی کار شرکت
میزان ساعت کار و شروع و پایان بنا به ضرورت و شیفتهای مختلف کاری از سوی شرکت تعیین میگردد و یا متناوبا تغییر مینماید و نمیتواند بیش از میزان مندرج در قانون کار باشد.

بیمه: به موجب ماده 148 قانون کار، کارفرما کارگر را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه می نماید.
تعطیل هفتگی: یک روز مطابق قانون کار و مقررات تبعی آن
مرخصی استحقاقی سالانه کارگر: یک ماه با احتساب 4 روز جمعه با استفاده از حق السعی
روزانه حدودا 7.5 ساعت کار میکنیم. گاهی اوقات روز گاهی اوقات شب. جمعه ها و روزهای تعطیلی هم سر کار میریم. هر وقت هم گفتن باید دو شیفته بیایم. در کل ماهیانه حدودا 200 تا 240 ساعت کار میکنیم.
با این اوصاف بیمه خیلی از ماه هامون نصفه رد شده. اضافه کار و خیلی از مزایای قانونی رو هم نداریم.

1. میتونم شکایت کنم یا چون قراردادمون ساعتی هست حقی ندارم؟ اینکه 120 ساعت قراردداد داریم و 200 ساعت کار قانونیه؟
2. کارفرما کارکنان رو موظف کرده فقط در صورتی میتونن برن مرخصی که نیرویی جایگزین برای خود پیدا کنن و اون شخص دو شیفته وایسه و این برای پست کاری من به سختی امکان پذیره.  و در ضمن 1 هفته قبل از مرخصی باید درخواست مرخصی بدم. این قانونیه؟
3. طبق قرارداد من هر 4 جمعه ماه رو میتونم برم مرخصی + 2.5 روز در ماه؟ مرخصی با حقوقه یا بی حقوق؟
4. طبق قرارداد با توجه به اینکه من خیلی بیشتر از مدت ثبت شده در قرارداد دارم کار میکنم ایا  کارفرما حق داره که  از تاخیر نیم ساعته من در کار شاکی باشه؟ ساعت ورود و خروجمون اثر انگشتیه.
*5* اگر شماره تلفنی برای مشاوره در مورد سوالات مشابه و راهنمایی در مورد چگونگی شکایت و گرفتن حقم به من بدید ممنون میشم.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اولا هر گونه توافق خلاف قانون نافذ نیست.ثانیا چنانچه بیشتر از میزان ساعت کار قانونی کار میکنید،تا سقف 120ساعت شامل اضافه کاری میشود.