در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
آیا برای بیمه مربیان مهد کودک تخفیفات خاصی وجود دارد؟
مربی مهد کودک معمولاً 3 تا 4 ساعت در روز بیشتر کار نمیکند و اینکه حقوق آنها معمولا ماهیانه 200.000 تومان است.
چنین افرادی شامل کدام گروه از بیمه ها می شوند؟
لطفاً بهترین نوع بیمه و روش محاسبه حق بیمه و سهم کارفرما را بفرمائید.

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر مربی صاحب مهد کودک باشد میتواند بیمه خویش فرما را با نرخ 12و14و18درصد برقرا  کند اما چنانچه مربی بعنوان کارگر باشد کارفرما مکلف است بیمه اجباری برای شما واریز کند و این حق بیمه نباید از حداقل مزد کمتر باشد