در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
تسویه حساب باید چگونه باشد که مورد تایید اداره کار باشد
من با صاحب کارم تسویه حساب کردم و صاحب کار
مرا ملزم کرد که بنویسم تمام حق و حقوق خود را گرفته ام
و انرا امضا کنم ولی من از حق و حقوق خود مطلع نبودم
و ان را امضا کردم نه سنوات گرفتم نه عیدی کامل گرفتم
نه مرا بیمه کرده بود و نه مرخصی و تعطیلی داشتم
لطفا راهنمایی کنید اگر شکایت کنم و برای ادعایم شاهد
داشته باشم میتوانم حقم را از صاحب کار بی انصاف و ظالم
بگیرم؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه جز تسویه حساب نمیباشد ومیتوانید پیگیری ومطالبه نمایید براساس رای اداره کار

اماتسویه با اذن و تفکر خودتان امضا شده و متن پس از مطالعه امضا شده پس راه گریزی جهت کتمان و عدم بی اطلاعی وجود ندارد

البته در بعضی از مواقع شعبه رسیدگی ریز مبلغ را از کارفرما مطالبه مینمایند که در صورت عدم ارایه توسط کارفرما تسویه ارایه شده را نمیپذیرند