در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من 8 ماهه که تو یک مغازه فروشنده بودم یه مشکل بزرگی برام پیش اومد و دیگه نتونستم از اخرای ماه سرکار برم حالا صابکارم تسویه ماه اخرمو نمیده چه کار کنم کی میتونم شکایت کنم ازش ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می توانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر الزام کارفرما نسبت به پرداخت حقوق معوقه و سنوات و بن و مسکن و واریز حق بیمه توسط ایشان اقدام نمائید.