در سوابق بیمه توسط (330 امتیاز)
با سلام و تشکر از سایتتون بنده از هیات تشخیص رای گرفتم ولی در رای سنوات ذکر نشده و فقط حقوق و بقیه چیزها را برام نوشتند و سوال من اینه که ایا با توجه به رای بازگشت به کار در هیات  سنوات من حساب نشده و چون باید برم سر کار سنوات بعد حساب میشه و در صورتی که کارفرمام راهم نداد سر کار ایا تغییری در سنوات من ایجاد میشه یا بازم همون مبلغ را میدند
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر
کارفرما که ترک کار شما را قبول نکرده است و بازگشت به کار دارید.

سنوات معمولا زمان پایان کار یا زمان اخراج از کار براساس آخرین حقوق و مزایای پرداختی محاسبه خواهد شد.