در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (150 امتیاز)
با سلام
کارفرما میخواهد بعد از 9 سال سنوات پرداخت کند . آیا میتواند بر اساس مبلغی که در سیستم حسابداری برای کارکنان ثبت کرده پرداخت کند و یا باید بر اساس حق بیمه که در سایت تامین اجتماعی قابل مشاهده میباشد پرداخت کند؟
اگر هدف کارفرما اخراج کارکنان باشد آیا سنوات پرداختنی افزایش می یابد ؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

سنوات پرداختی می بایست بر اساس حقوق و مزایای ثابت کارگر پرداخت گردد و در صورتیکه کارگر را پیش از اتمام قرارداد اخراج نماید ، کارگر میتواند به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به بازگشت بکار درخواست نماید و در صورتیکه کارفرما درخواست بازگشت بکار را بپذیرد و کارگر منصرف شود ، کارفرما مکلف به پرداخت سنوات به مدت 45 روز در سال می گردد.