در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من دو بار دچار سانحه شدم ماشین بهم زد و طبق دکتر پزشک قانونی استراحت پزشکی داشتم و از ناحیه دست چپم که تاندوم ان را عمل کردم پزشک قانونی 7در صد نقص عضو زد و چون بیمه اختیاری بودم بیمه تامین اجتماعی بابت استراحت پزشکی من حقوقی به من پرداخت نکردند گفتند چون بیمه اختیاری هستی چرا دوم اینکه من بابت نقص عضو دستم می توام از تامین اجتماعی میتوانم غرامتی دریافت کنم یا خیر البته تاییدیه پزشک قانونی دارم با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام استراحت پزشکی و غرامت دستمزد ایام بیماری فقط در بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی وجود دارد

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری