در پرداخت حق بیمه توسط
سلام و وقت بخیر
بنده معلولیت جسمی دارم سوالم این هست که در صورت اشتغال در کارگاهی، آیا کارفرما یا بنده از معافیت پرداخت حق بیمه برخوردار خواهیم شد یانه؟ میزان معافیت چقدر خواهد بود و باید چکار کرد.؟
اگر در کارگاه خواصی مشغول فعالیت نباشم آیا میتوانم اختیاری خودم رو بیمه کنم و میزان مبلغ بیمه چقدر خواهد بود؟
 آیا به این بیمه ها حق بیمه بیکاری تعلق خواهد گرفت یانه؟   از همراهی شما سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تفاوتی در مزایای بیمه معلولین و بیمه افراد سالم نمی باشد مثل استفاده از بیمه بیکاری

کارفرمایان در صورت استخدام معلولین می توانند از معافیت پیش بینی شده در قانون استفاده نمایند

  • طبق قانون جامع حمایت از حقوق معلولان (مصوب ۱۶/۲/۱۳۸۳) جهت ایجاد فرصت‌های شغلی برای معلولان، دولت موظف شده حق‌بیمه سهم کارفرما (۲۰ درصد) را از طریق سازمان بهزیستی کشور در اختیار کارفرمایانی، که افراد معلول را به کار می‌گیرند، قرار دهد تا مبلغ مذکور به سازمان تامین‌اجتماعی پرداخت شود.

منعی در استفاده و ثبت نام معلولین در بیمه اختیاری وجود ندارد و حق بیمه معادل 26 درصد حقوق تعیین شده در قرارداد می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال