در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام بنده رای هیات تشخیص را گرفتم و اخراج موجه و غیر ارادی زدند و کارفرما در هیچکدوم جلسات حاضر نشد حال اعتراض به رای و مبلغ گذاشته حال اگه از روی لجبازی با من  بیاد و بگه بنده ترک کار کردم که چنین چیزی نبوده تکلیف بیمه بیکاریم چی میشه؟ ممنون ازتون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه به هر دلیلی قطع رابطه کار  ناشی از ترک کار کارگر،استعفا کارگر و عدم زمینه همکاری طرفین اعلام شود،قطعا بیمه بیکاری به کارگر تعلق نخواهد گرفت.