در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط

با سلام پدر من سکته چشمی کرده حدود 2 سال ک 2 بار مراجع ب کمیسیون پزشکی کرده ایم که دفع اول 43 درصد ولی حالا با همان بیماری از کار فتادگی کامل شده اند حال سوال من اینه ک ایا در طول مدت بیماری پدر ک 2 سال هست بیمه سنوات پرداخت میکند یا خیر >>

سول 2 روش محاسبه حقوق مستمری بازنشستگی در بیمه اختیاری چگونه است ؟

2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
دریافت از کارافتادگی پس از تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی صورت میگیرد و عطف به ما سبق نمیشود