در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من 7 ماه سابقه بیمه دارم و اخراج شدم ولی تو فرمی که به من دادن کارفرما تاریخ قرارداد منو باید چند ماه بزنه که مشکلی برای گرفتن بیمه بیکاری بوجود نیاد ؟ مراحل طرح شکایت انجام شده جواب هم گرفتم اما بیمه به من فرمی داده که کارفر ما باید تاریخ قرارداد مشخص کنه  ویا قرارداد رسمی بهم بده بهتره یا شفاهی کدوم روند کار سریع تر میکنه ؟، چند ماه باید مشخص شده باشه ؟لطفا دقیقا راهنمایی کنیید مرسی
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با طرح شکایت علیه کارفرما وپیگیری بیمه بیکاری از آن طریق ،دیگر نیازی به تنظیم قرارداد نمیباشد.وبه شعبه بیمه اعلام بفرماییدقرارداد ما کتبی نبوده است.