در سایر توسط
باسلام
خواستار دریافت بیمه بیکاری بودم و با مراجعه به اداره کار یک فرم قرارداد کار یکساله بهم دادند تا توسط کارفرما پر شود .
در قسمت حق السعی چندین گزینه داشت :
دستمزد روزانه .. حقوق ماهانه ... بن کارگری ... بن مسکن ... حق اولاد ...
بن مسکن و حق اولاد برای من رد نمیشد و فقط بن کارگری بمبلغ ۱۱۰۰۰۰ تومان ماهانه رد میشد .
با احتساب مبلغ ۲۷۰۷۲۲ ریال دستمزد روزانه،و دستمزدماهانه ۸۳۹۲۳۸۲ ریال !
در قسمت جای خالی (حق السعی) حقوق ماهانه باید چه عددی پر کنم ؟ ایا باید ۸۳۹۲۳۸۲ را بنویسم یا این عدد را با بن کارگری جمع کنم و بنویسم !؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.حق السعی اعم از حقوق پایه ماهیانه ومزایای قانونی میباشد.مبلغ حقوق پایه شما به بیمه اعلام شده است.حق بن 110هزار تومن و حق مسکن20هزارتومن میباشد.