دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چرا ميگن تا پنج سال اول بازخريد يا برداشت از اندوخته عمر ضرر هست ؟
4 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود ،دوست عزیز در سال های اول چون تعهد شرکت بیمه نسبت به ریسک بیمه کردن بیمه گزار بالاست و باید هزینه های بیمه گری کسر شود ،که در سال های بعد باسودی که به پرداختیها داده میشود کم کم تسویه میشود و این را اضافه کنم همیشه ۵سال نیست ممکنه تا ۷یا۸سال هم پرداختی شما با دریافتی تون برابر نشود. در صورتیکه ضمانت مالی ۳۶۰میلیون پرداخت خسارت را سرمایه میدانید بیمه بخرید،