در پرداخت حق بیمه توسط
با توجه به تصريح حق مراجعه سازمان به اشخاص ثالث در ماده 50 قانون تامين اجتماعي آيا سازمان تامين اجتماعي براي وصول طلب خود از شركتهاي منحله  فاقد امكان پرداخت مجاز به مراجعه ، توقيف و برداشت از اموال مدير تصفييه ميباشد؟ به استناد كدام ماده قانوني؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
مدیر تصفیه تا زمان انحلال شرکت مسولیت کیله مطالبات و دیون را دارد به موجب قانون تجارت