در مفاصا حساب بیمه توسط

موسسه ما مطالعاتی است ودرنام واساسنامه این موضوع تصریح شده و قراردادی با شهرداری داشتم که خاتمه یافته (جهت یک پروژه مطالعاتی) که انجام کار توسط مرکز مطالعات وسازمان سفارش دهند بعنوان کار پژوهشی تائید شده وکلیه پرداختها براساس حق الجلسه وفعالیت تیم پژوهشی صورت گرفته ودفاتر قانونی نداریم. ولی شعبه مربوط می گوید پژوهشی نیست وبه جای محاسبه حداکثری 7% نرخ بیمه مبلغ را حداکثرنرخ به همراه جریمه تعیین نموده و مفاصاحساب نمی دهد.

سوال من این است که:

1- ملاک پژوهشی بودن یک قرارداد بلحاظ قانونی از جهت قوانین بیمه چیست؟وچه مدارکی باید به بیمه ارائه شود؟

2-به دلیل عدم تمکن مالی  به دلیل انحلال و در شرف تسویه بودن موسسه تا شهرداری مطالبات معوق ما را ندهد یا سپرده حسن انجام کار و کسورات قانونی مرتبط با این قراداد آزاد نشود موسسه ما توان پرداخت ندارم به چه ترتیبی می توانم عمل کنم؟

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام در ماده 38 تامین اجتماعی اینطور عنوان شده: ولی باید قرارداد و نامه معرفی کارفرما که شمارو معرفی کرده به بیمه بررسی شود

در مواردي كه قرارداد تحقيقاتي و پژوهشي با دانشگاهها يا مراكز علمي و يا موسسات
وابسته به آنها بعنوان پيمانكار يا مجري منعقد مي شود ، چنانچه دانشگاه يا مراكز مذكور
وابسته به وزارتخانه ها باشد و طبق پرونده اي كه نزد سازمان دارد بدهكار نبوده و يا اصلا
كاركنان آن مشمول قانون تأمين اجتماعي نباشد بدون محاسبه و مطالبه وجهي بابت حق
بيمه قرارداد مفاصاحساب مربوط صادر ميشود .
-2 در مواردي كه 1- موسسات تحقيقاتي و پژوهشي وابسته به دانشگاهها يا ساير مراكز
علمي دولتي ، داراي شخصيت حقوقي مستقل باشند و همچنين در 2- موسسات تحقيقاتي و
پژوهشي بخش خصوصي كه داراي دفاتر قانوني ميباشند و آن را جهت حسابرسي در اختيار
سازمان قرار دهند دفاتر قانوني مبناي محاسبه و وصول حق بيمه قراردادهاي منعقده مي
باشد به اين ترتيب چنانچه طبق دفاتر قانوني فاقد بدهي باشند صدور مفاصاحساب
قراردادهاي آنها بلامانع خواهد بود .
-3 در مورد كليه اشخاص حقوقي فاقد دفاتر قانوني با توجه به استفاده از رايانه ، نرم افزار و
براي انجام قراردادهاي تحقيقاتي و پژوهشي قراردادهاي مزبور به طور كلي مكانيكي
1370 به ماخذ % 7 محاسبه و /01/ محسوب و حق بيمه آنها طبق ماده دوم مصوبه مورخ 24
وصول ميگردد .
-4 در مواردي كه قرارداد تحقيق و پژوهش با شخص حقيقي ( يك نفر يا چند نفر به صورت
دست جمعي ) منعقد شود با توجه به ابعاد تخصصي كار تحقيقات و پژوهش و اجتناب ناپذير
بودن مشاركت مستقيم خود شخص حقيقي به عنوان مجري در انجام كار ( بدون توجه به
ماهيت نيروي انساني كه به كار گمارده مي شوند ) چون شرايط مربوط به ماده 38 قانون
تامين اجتماعي حاصل نمي گردد از شمول بيمه معاف و لازم است از محاسبه و مطالبه حق
بيمه قراردادهاي مذكور بطور كلي خودداري و مفاصاحساب داده شود .