در مفاصا حساب بیمه توسط
با سلام. یه شرکت پیمانکار که مجری پروژه های عمرانی هست بعد از اتمام و تحویل هر پروژه مفاصا حساب از شعبه مربوطه دریافت کرده. حالا برای دریافت مفاصا حساب کلی از تامین اجتماعی اقدام کرده. شعبه گفته باید دفاتر شرکت رو از ابتدای تاسیس (1378) مورد رسیدگی قراربده. با توجه به اینکه برای بعضی از سالها دفاتر موجود نیست یا اینکه فقط سند افتتاحیه و اختتامیه ثبت شده نحوه رسیدگی و کحاسبه بر چه مبنایی خواهد بود؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
3 پاسخ
توسط
با سلام، با استناد به خط انتهای ماده 13 قانون تجارت کمک شایانی از این باب خواهد شد. متن ماده مذکور کلیه معاملات و صادرات و واردات در دفاتر مذکوره فوق باید به ترتیب تاریخ در صفحات مخصوص نوشته شود - تراشیدن و حک‌کردن و همچنین جای سفید گذاشتن بیش از آنچه که در دفترنویسی معمول است و در حاشیه و یا بین سطور نوشتن ممنوع است و تاجر باید تمام آن‌دفاتر را از ختم هر سالی لااقل تا ده سال نگاهدارد.
توسط (12,000 امتیاز)
تعهد نگهداری دفاتر قانونی نهایت ده ساله و حسابرسی بیمه هم نهایت میتونه ده سال آخر فعالیت شما رو حسابرسی کنه.

معمولا  موسسه حسابرسی از شما موافقت میگیره که دفاتر سال آخرتونو حسابرسی کنه و هرچقدر جریمه شدید به نسبت روی سال های قبل اعمال کنه.

واگه شما قبول نکنید کل دفاتر را بررسی میکنه

و تا اونجا که من میدونم شرکتهای پیمانکاری و مشاور حسابرسی بیمه نمی شوند .