در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام ایا شرکتی که خودش زیر نظر مجموعه ای بزرگ هست و تعداد زیادی کارگر دارد و شرکت حقوق را از مجموعه بگیرد و ب کارگر می دهد اگر شرکت  کار گری را اخراج کند ایا مشمومل بیمه بیکاری قرار می گیرد یا نه چون من شنیدم که بعظی شر کت ها و پیمانکار ها بیمه بیکاری نمی دهند و در زم شرکت انها ثبت شده و در حال فعالیتند ومن دو سال با این شرکت کار کرده ام والان اخراج شده ام
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای مشمول شدن در بیمه بیکاری اندازه و تعداد کارکنان شرکت اهمیتی ندارد.

شرایط دریافت بیمه بیکاری

  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
  • چنانچه بیمه شده در پایان قرارداد کار بیکار شود داشتن یکسال سابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه الزامی است.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری

آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟