در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من قرارداد کارفرمای صنفی دارم . موقع پرداخت بیمه خطای بازدارنده زیر رو میده :

تعداد روزکارکردبیمه شده کارفرمای صنفی باتوجه به تاریخ شروع قرارداد بایدکمترباشد
ممنون میشم راهنماییم کنید .
1 پاسخ
توسط

متن روشنه دیگه!
کارفرمایان صنفی از تاریخ عقد قرارداد بیمه مشمول پرداخت حق بیمه می باشند لذا روزهای کارکرد از روز قرارداد تا انتهای ماه محاسبه می شود.
به عنوان مثال اگر در تاریخ ۱۵ بهمن قرارداد بسته شده باید در لیست بهمن ماه کارکرد کارفرما ۱۶ روز باشد.