در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر با موتوری فاقد مدارک اعم از بیمه با موتور یا ماشینی تصادف کنیم و ماشین مقصر باشد خسارت مالی و جانی من چگونه تامین می شود
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با توجه به مقصر بودن طرف مقابل، شما باید جریمه های راهنمایی و رانندگی مربطه را پرداخت نمایید و با بیمه شخص ثالث کردن موتور نسبت به دریافت خسارت از شرکت بیمه ای که راننده مقصر حادثه را پوشش می دهد اقدام نمایید

جریمه رانندگی بدون گواهینامه : در حال حاضر رانندگی بدون گواهینامه، برای مرتبه اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال یا هر دو مجازات محکومیت دارد و اگر این عمل را تکرار شود دو ماه تا شش ماه حبس در پی دارد

در صورت رانندگی با گواهینامه بدون اعتبار : دارنده آن را در حکم فرد فاقد گواهینامه قرار نمی‌دهد و با پرداخت جریمه مربوطه گواهینامه‌اش تمدید می‌شود.

در صورت رانندگی بدون بیمه شخص ثالث معتبر : حمل و نقل وسایل نقلیه بدون بیمه شخص ثالث معتبر ممنوع بوده و در صورت مشاهده پلیس وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل می شود

اطلاعات تکمیلی در :

پرداخت خسارت جانی و مالی تصادف رانندگی براساس قوانین