در بیمه بیکاری توسط
بنده از 95/7/1 به دلیل عدم نیاز بیکار شدم و یک دختر 14 ماهه دارم، بعد از مراجعه به اداره کار گفتن تا پایان دو سالگی فرزندم بیمه بیکاری بهم تعلق نمیگیره، تا اخر ماهم بیشتر فرصت ندارم، چکار باید بکنم?
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اساسا کارفرمایان مشمول ق.ک تا پایان 2سالگی نوزاد،حق اخراج کارگر را ندارند.ولی چنانچه بعد از اتمام دوران مرخصی به محل کار سابق بازگشت بکار شده باشید وپس از آن مجددا غیر ارادی بیکار شده باشید،امکان دریافت مقرری بیمه بیکاری میباشد.