در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
چرا با وجود اینکه در خود سایت تامین اجتماعی گفته شده (مدت مرخصی زایمان برای مادرانی که فرزاندانشان را از شیر خود تغذیه می کنند، ٦ ماه است که ٣ ماه آن می بایست بعد از دوران زایمان باشد.) پس باید بتوان تا 3 ماه قبل از زایمان مرخصی را شروع کرد،  اما عملا باید حتما شروع مرخصی زایمان بعد از تولد نوزاد باشد و قبل از آن باید استعلاجی گرفته شود ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

باسلام.طبق ماده 76ق.ک حتی الامکان 3ماه از  مرخصی زایمان باید بعد از زایمان استفاده شود.