در دیه و بیمه خودرو توسط

با سلام
حادثه ای در سال 89و در ماه حرام رخ داده است که بیمه معلم ملزم به پرداخت دیه کامل مرد مسلمان و یک ثلث ماه حرام شده است . اما بیمه معلم تا کنون دیه را پرداخت نکرده است ، بعداز طرح دعوا از بیمه معلم و متهم و چندین جلسه در دادگاه حال بیمه میگوید که ما فقط سقف تعهدات سال 89 را پرداخت میکنیم (سقف 55میلیون تومان) در صورتی که باید بیمه به نرخ سال 95 پرداخت شود .
حال بیمه میگویید که شما 55میلیون سال 89 را بگیرید و مابقی را باید از صندوق تامین دریافت کنید .
آیا این طبق ضوابط و بخشنامه ها صحت دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیمه ممانعت از پرداخت را داشته ؟؟؟؟ آیا صندوق بدون مابه تفاوت دیه را پرداخت می کند؟؟؟؟؟
ممنون شما .....

2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

نخیر بیمه موظف هست که دیه شما را به روز یعنی به سالی که رای صادر شده پرداخت نماید

یعتی  به سال ۹۵

در صورتی که نیاز داشتین ما میتوانیم صد در صد در گرفتن دیتون به سال۹۵ کمکتان کنیم