در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

وام مانده بدهکار به صورت گروهی انجام می شود ولی در صورت پدیرش بیمه گر، هیچ مانعی برای صدور تکی ندارد.

خودکشی معمولا جزء موارد قابل تفسیر بیمه نامه است. اگر دقیقا در شرایط عمومی بیمه نامه استثنا نشده باشد، جای تفسیر دارد:

از این جهت که اگر پیش از خرید بیمه نامه، بیمه شده قصد خود کشی داشته و با نیت سوء استفاده از بیمه به دنبال این قرارداد بوده، مشمول تعهد بیمه نیست.

اما اگر در زمان خرید بیمه نامه هیچ قصدی برای خود کشی نداشته و در رعایت حسن نیت اقدام به خرید کرده و بعد از گذشت مدتی از خرید بیمه نامه، دچار حالت روانی شده و  اقدام برای خودکشی نماید، در بعضی از کشورها، تحت پوشش بیمه است.

اطلاع ندارم که در کشور ما به چه گونه این امر انجام می شود ولی به تبعیت از کشورهای دیگر، می توان تفسیر نمود.