در بازنشستگی و مستمری توسط
شخصی هنگام فوت بیمه نبوده ولی طی سالیان قبل دارای 8 سال سابقه بیمه بود و هنگام فوت 70 سال داشته ایا همسر  وی میتواند از سوابق او استفاده کند و مستمری بگیرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بازماندگان می توانند برای دریافت مستمری بازماندگان اقدام نمایند میزان این مستمری بسته به سوابق بیمه پردازی و میزان حق بیمه واریز در دو سال آخر متوفی دارد و در صورتی که کمتر از 20 سال بیمه پردازی انجام شده باشد به نسبت تعداد سال سابقه حقوق ورایز می شود مثلا برای 8 سال سابقه بیمه 8 روز حقوق واریز می شود ولی اگر بیش از 20 سال باشد مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شود و حداقل می بایست حداقل حقوق را دریافت کنند

اطلاعات تکمیلی در :

مستمری بازنشستگی برای بازماندگان با سابقه کمتر از 10 سال چگونه است ؟

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟

مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی