در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
من برای ثبت نام در سایت بیماری های خاص مراجعه کردم که در جواب نوشته شد شما در سازمان تامین اجتماعی جزء بیماران خاص نیستید در صورتیکه  من در روده کولن کولیت روده داشتم و در سال 94 عمل کردم وپس از عمل جراحی 8 دوره شیمی درمانی در بیمارستان بیماریهای خاص واقع در مسعودیه  تهران  رفتم و الان در حال حاضر تحت درمان می باشم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

در حال حاضر بیماریهای خاص صرفا" شامل  هموفیلی - تالاسمی - دیالیزخونی - دیالیز صفاقی  -  پیوند کلیه و بیماری ام اس  می باشد و افزودن تعداد دیگری از بیماریها به بیماریهای خاص در دست بررسی می باشد.

ثبت نام بیماران خاص در سامانه زیر صورت می پذیرد:

http://www.samanehrefah.ir