در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام
ما به مدت 14سال هستش تو شرکت مگاموتور در خط مونتاژ مشغول هستیم.برای سختی کار نهادن چجوری میشه سختی کار بگیریم.در ضمن الان اکثریت نیروها انواع عمل و آرتروزهای شدید گرفتن.
ما باید چیکار کنیم.هیج جا هم با ما همکاری نمیکنه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

معمولا این شرکت ها برای پرداخت نکردن حق و حقوق قانونی کارگران،وکلای قهاری دارند.

پیشنهاد میکنم در سایت بیدبرگ با موسسه صبا مشاور تماس گرفته،مشکل خود را با مدیریت این موسسه درمیان بگذارید.

بعقیده بنده،در صورتیکه راهکاری داشته باشد ایشان شما را راهنمایی خواهند نمود.

موفق و پیروز باشید.