در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مبلغ بازنشستگی در بیمه اختیاری بیشتر است یا مشاغل ازاد با ( نرخ 20%)  ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مبلغ مستمری بسته به حق بیمه پرداختی با توجه به حقوق اعلام شده و سابقه پرداخت حق بیمه دارد و محاسبه میزان مستمری تفاوتی در بیمه های تامین اجتماعی ندارد، تنها امکانات و مزایای دریافتی متفاوت می باشد.

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کند. برای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شود. متوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آید. به این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد

اطلاعات تکمیلی در‌: