در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام با بیمه درمانی تکمیلی اسیا در بیمارستانهای طرف قرارداد.. نحوه ی پرداخت هزینه بیمارستان چگونه  است؟چن درصد با بیمه و چند درصد با بیمار است... بیمار باید هزینه رو پرداخت کند بعد بیمه جبران میکند؟ یا به طور مستقیم با بیمارستان هزیهزینه رو پرداخت میکند؟اینکه در مورد زایمان بیمه تا چه سقفی از مبلغ را جبران میکند؟ مرسی
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
با سلام پرداخت هزینه های درمانی درصدی نیست بلکه طبق قرارداد و تعرفه های وزارت بهداشت است بهتر است به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنید در غیر این صورت خودتان باید هزینه کنید بعد مدارک ارسال کنید که به پرونده کسورات می خوره  و سقف زایمان طبق قرارداد شماست.