در بیمه روستایی و عشایر توسط
باسلام،بنده با 10 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی که کارفرما داشته ام، درحال حاضر شرایطی برایم پیش آمده که امکان بیمه روستایی وعشایری وخویش فرما رادارم و از روی اجبار هزینه کم را انتخاب میکنم ،پیشنهادتان چیست؟ بطور مثال تا نزدیک بازنشستگی بیمه روستایی پرداخت کنم وچندسال آخربروم خویش فرما کنم یا شکل دیگری انجام دهم؟ نیازی به دفترچه درمانی هم ندارم .لطفا راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه روستاییان و عشایر صندوق بیمه ای مجزا از بیمه تامین اجتماعی می باشد با قوانین و مقررات و پوشش های بیمه ای خاص خود در صورت بیمه پردازی در بیمه روستایی هیچ سابقه ای برای شما در بیمه تامین اجتماعی منظور نمی شود

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی