در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام ،من فیش بیمه برج 5 رو دوبار پرداخت کردم و بعد به شعبه مراجعه کردم و بعد از آوردن پرینت حساب ، برج بعد یعنی 6 رو برام بجاش منظور کردن.بعد هم برا اینکه مطمئن بشم فیش رو دوباره بردم امور مالی گفتن پرداخت شده.اما وقتی خودم وارد پرتال میشم و لیست برگ پرداخت ها رو نگاه میکنم برج 6 هنوز باز و پرداخت نشده هست.نزدیک آخر برج هم هست میترسم آخر سال که میخوام کارت هوشمند رانندگی رو تمدید کنم مشکل پیدا کنم.ممنون میشم کمک کنید.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به شعبه مراجعه برای آن ماه تاییدیه بگیرید واز ماههای بعد دیگر نیازی به تاییدیه نمیباشد....ایمانی