در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام.خانمي هستم ٥٥ساله با٣سال سابقه بيمه كارگاهي تامين اجتماعي در يك فروشگاه كه از ٣سال پيش شروع شده و تاكنون ادامه داشته.سوال من اينست كه چگونه ميتوانم حقوق دريافتي خود را تنظيم كنم كه با حداكثر حقوق و مستمري بازنشسته شوم.و اينكه تا چند سالگي بايد بيمه ام ادامه پيداكند تا بازنشسته شوم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با توجه به اینکه کل سابقه بیمه ای شما کمتر از میزان موجود در بازنشستگی میباشد لذا میانگین محاسبه حقوق شمابراساس مدت سابقه انجام خواهد گردید به عبارت دیگر براساس مدت خدمت به سی سال میباشد و پرداخت سقف بیمه نیز باعث ایجاد در جهت برخورداری از کل مزایا نخواهد گردید

سن بازنشستگی برای زنان 55 سال میباشد و شما با پرداخت مابه تفاوت تا ده سال هم اکنون میتوانید بازنشسته و از ده روز حقوق بازنشستگی برخوردار گردید