در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام خدمت شما.میخاستم هزینه دیر کرد پیکان وانت بدونم.تاریخ قبلب.28.11.1394 همراه چهار سال تخفیف.اگه بخام شش ماهه بیمه کنم،چقدر میشه.ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

بازا هر روز تاخیر شما مبلغ ۲۱۰۰ تومان جریمه بصورت سیستمی از شما دریافت میشود که به نماینده مربوط نمیشود و آن را بحساب صندوق تامین خسارتهای بدنی بیمه مرکزی واریز می کنند.

۴سال تخفیف شما سرجای خود باقی است ،لیکن چون ۶ماه بیمه نامه شما،یک سال بیمه تان را کامل نمی کند،تخفیف سال پنجم تان را محاسبه نمی کنند،مگر اینگه ۶ ماهه دوم را تمدید کنید که تخفیف یکسال بیمه نامه تان کامل گردد.

موفق و پیروز باشید.