در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام بنده اتومبیل پیکان دارم  بنام خودم با تخفیف 15 سال ثالث اما بیمه نامه پیکان بنام پسرم هست/ و... میخواهم تخفیف بیمه ثالث پیکان رو به اتومبیل تیبا که هم بیمه نامه وهم مالکیت خودرو بنام پسر دیگرم هست انتقال دهم .در ضمن هر دو بیمه نامه هم  بیمه آسیا میباشد/ لطفا برای انجام این کار راهنمایی کنید .ممنونم.
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

شما میتوانیدا در دست داشتن بیمه نامه سواری پیکان به شرکت بیمه آسیا مراجعه گرده و الحاقیه برداشت تخفیف را درخواست کرده و مابه التفاوت حق بیمه را بپردازید

سپس مجددا برای سواری تیبا درخواست الحاقیه اضافه کردن تخفیف را ارائه فرمایید و مابه التفاوت حق بیمه را پس بگیرید

ماده۶ ـ از تاريخ انتقال مالكيت وسيله نقليه، كليه حقوق و تعهدات ناشي از قرارداد بيمه موضوع اين قانون به انتقال گيرنده منتقل مي شود و انتقال گيرنده تا پايان مدت قرارداد بيمه، بيمه گذار محسوب مي شود.

تبصره ـ كليه تخفيفاتي كه به واسطه «نداشتن حوادث منجر به خسارت» در قرارداد بيمه موضوع اين قانون اعمال شده باشد، متعلق به انتقال دهنده است. انتقال دهنده مي تواند تخفيفات مذكور را به وسيله نقليه ديگر از همان نوع، كه متعلق به او يا متعلق به همسر، والدين يا اولاد بلاواسطه وي باشد، منتقل كند.