در سختی کار و مشاغل سخت توسط
من 8سال سابقه بیمه مشاغل سخت را دارم ولی الان به علت بیماری نمیتونم کار کنم ایا میتوانم بقیه بیمه را برای بازنشستگی بخرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

شما می توانید به وسیله بیمه اختیاری سوابق باقی مانده تا 30 سال سابقه را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید

و در صورتی که ازکارفتاده شده اید می توانید برای دریافت مستمری از کارافتادگی اقدام نمایید

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی​