در بیمه حوادث توسط
با سلام
من همسرم نزدیک یکماه بود باردار بود.متاسفانه دیروز تو آشپزخانه پاش لیز خورد افتاد بعد کمتر از ۲۴ ساعت دچار درد شد و خونریزی بعد مراجعه بیمارستان و یه سری آزمایش و سونوگرافی گفتند جنین سقط شده.سوال ام اینه آیا میتونم درخواست خسارت از طریق بیمه نامه حوادث انفرادی بکنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیزم،سلام.

شب خوش.

بیمه حوادث انفرادی فقط شامل یک نفر و آنهم بیمه شده میباشد.

اگر برای آن یک نفر اتفاقی بیفتد،شرکت بیمه مسیول اجرای تعهدات آن برای بیمه شده میباشد و لاغیر.

شامل کسی که هنوز بوجود نیامده نمیشود.

درست مثل این است که شما بخواهی برای اتومبیلی که هنوز ساخته نشده،بیمه نامه بدنه بخری.

موفق و پیروز باشی