در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

برای ماشینم می خواستم بیمه شخص ثالث و بدنه به صورت اینترنتی بخرم. شرایط و مراحل کار چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام،

شرکت ها در ارائه خدمات پرداخت خسارت و دیه متفاوت از هم هستند. می تونید اطلاعات تماس تون رو برای درخواست استعلام قیمت بیمه بدنه و شخص ثالث از طریق لینک زیر مطرح کنید، تا نماینده بیمه برای اعلام قیمت باهاتون تماس بگیرن:

https://goo.gl/J8jzss

اعلام نرخ بیمه شخص ثالث و بدنه برای ماشین های مختلف از جمله: پراید، پژو، سمند، نیسان، وانت، پیکان، کیا، مرسدس بنز، بی ام و، بی ام دابلیو، مگان، ال 90، اسپرتج، پورشه، لکسوس، ام جی، ام وی ام، آلفا رومئو، آئودی، بنتولی، بیوک، پاژن، پرتون، تویوتا، جک، جگوار، جیپ، جیلی، دنا، دوو، رانا، رنو، رویلز رویس، سوبارو، سوزوکی، سیتروئن،شورلت، فراری، فورد، فولکس، فیات، کادیلاک، کرایسلر، لامبورگینی، لندرور، لیفان، مازراتی، مزدا، مک لارن، میتسوبیشی، مینی ماینر، ولوو، هامر، هوندا، هیلمن، هیوندای النترا، آزرا، آوانته، توسان، جنسیس، سوناتا، اپتیما، ریو و دیگر مدل های خودرو و ماشین صورت می گیرد.

همچنین برای انواع موتورسیکلت، کامیون، اتوبوس و تاکسی اعلام نرخ صورت می پذیرد.

قیمت ها می تواند برای شرایط قسطی یا اقساطی و یا خرید نقدی با تخفیف همراه باشد.