در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده چند وقتی وارد دنیای فروش بیمه شده ام و با توجه به فروش کم بیمه ای که داشتم و با توجه به سابقه بازاریابی خوبی که در زمینه های دیگر داشتم تصمیم گرفتم سیستم های مختلف فروش بیمه در ایران را ارزیابی کنم که به چند مورد برخوردم که میخام نظر شما را درباره ان بدانم :

با ارتباطی که با سامانه های آنلاین فروش بیمه مثل بیتمه , بیمیتو , بیمه بازار داشتم بنظر میرسه خیلی خوبه توانسته اند مشتریای زیادی در زمان کم بدست بیارند

نظر شما را در این زمینه میخاستم جویای بشوم و ایا دوستانی هستند که بخواهند با همدیگر در این زمینه همکاری کنیم؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام
بیمه انواع مختلفی دارد و فروش هر کدام دارای روش و بازاریابی مختص به خود رو داره مثلا روش فروش بیمه عمر با روش فروش بیمه شخص ثالث متفاوت است. پس نکته اساسی این موضوع هست که شما کدام بیمه را می خواهید بفروشید، روش های بازاریابی و فروش همون بیمه رو یاد گرفته و انجام بدید.

در ثانی بر چه اساسی میگوید این سامانه ها فروش خوبی دارن؟ آیا از تعداد فروش اونها اطلاع دارید؟

در حال حاضر اکثر فروش ها از طریق شبکه فروش به صورت حضوری انجام میشه