در بیمه آتش سوزی توسط
با سلام
من سال گذشته منزلم را در مراغه بیمه نمودم و مبلغی بابت حق بیمه از من گرفته شد ولی با همان ارزش در خود تبریز منزلم را بیمه نمودم ولی حق بیمه بیشتری از من گرفتن.مگه شهر به شهر بیمه منزل فرق میکنه؟توی هر دوتا بیمه نامه نوشته خطرات تحت پوشش حریق،صاعقه،انفجار-زلزله و آتشفشان/مجموع ارزش مورد بیمه 1.500.000.000 ریال
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

دوست عزیز تفاوت در حق بیمه شما می تواند ناشی از سه موضوع زیر باشد.

1- نوع سازه: ساختمان های بتی،آجری و اسکلت فلزی حق بیمه های متفاوتی دارند.

2- در شهر های مختلف ریسک وقوع زلزله متفاوت بوده و بنابراین حق بیمه های آنها نیز متفاوت می باشد.برای مثال در شهر تبریز نرخ زلزله 0.7 در هزار و در شهر مراغه نرخ زلزله 0.4 در هزار برای سازه های فلزی یا بتنی می باشد.

3- برخی از شرکت های بیمه تخفیفاتی در حق بیمه خود لحاظ می نمایند که باعث متفاوت شدن حق بیمه های پرداختی می گردد.