در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
ايا مي تونم كد بيمه خود را با كد ملي پيدا كنم ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما غیر از بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی است بر روی بیمه نامه تان درج شده و یا می تونید از نماینده ای که بیمه را خرید کرده اید دریافت نمایید

و درصورتی که بیمه شما جزو بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی بر روی دفترچه درمانی تان درج شده اگر دفترچه درمانی ندارید می توانید با کارت ملی به شعبه بیمه تان مراجعه نمایید

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود

راه دیگر برای پیدا کردن شماره بیمه، ثبت نام در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی می باشد. در صورت ثبت نام شماره بیمه خود را در صفحه سوابق مشاهده خواهید کرد

راهنمای سوابق بیمه

اطلاعات بیشتر در :

 لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی

آدرس پیشخوان دولت و نمایندگی های بیمه سلامت