در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام. با رای اداره کار و مستند به ماده 148 قانون کار و محاسبه از سوی سازمان تامین اجتماعی به مبلغ 38 میلیون و اجراییه از دادگستری کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه شد و چهار سال و نیم سوابق برایم ایجاد شد ولی متاسفانه این سوابق عادی احتساب شدن در صورتیکه شغل بنده تراشکار بوده و بایستی سختی کار به آن تعلق میگرفت که بیمه امتناع کرده و هیچ عنوان شغلی برای آن نمی زنه حالا تکلیف چیه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
باید در رای اداره کار شغل شما نیز اعلام میگردید اما اگر شغلتان اعلام و توسط تامین اجتماعی اعمال نگردیده از طریق دیوان میتوانید نسبت به پیگیری خواسته خود اقدام نمایید اما اگر شغل توسط رای صادره اداره کار انشا نشده باشد باید برای عنوان شغلی مجدد از طریق اداره کار اقدام و عنوان شغلی خود را توسط ارای اداره کار به تامین اجتماعی جهت اعمال مشاغل سخت وزیان اور ارایه نمایید