در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
چنانچه شرکتی کارمند خود را به درخواست خودم کارمند بیمه نکرده باشد میتواند بیمه مسئولیت برای او بگیرد؟ این دو مغایرتی باهم ندارند؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، بیمه تامین اجتماعی، بیمه ناشی از کار بوده و طبق قوانین، هر کارگاهی می بایست الزاما کارمندان و کارگران خود را بیمه نماید، ولو اینکه کارگر از بیمه شدن خودداری نماید.

در خصوص خرید بیمه نامه مسئولیت لازم است توضیح داده شود که بیمه مسئولیت ارتباطی با بیمه تامین اجتماعی ندارد و برای حوادث ناشی از کار که به عهده کارفرما می باشد، این بیمه نامه خریداری می گردد و کارفرمایان میتوانند بدون در نظر گرفتن دارا بودن و یا نبودن بیمه تامین اجتماعی، مسئولیت خود را در قبال کارگرانشان بیمه نمایند.