در دیه و بیمه خودرو توسط
من تصادف کرده ام و مقصر راننده موتور دیگری است بیمه داره ولی گواهینامه ندارد بیمه خسارت مرا میدهد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مقصر حادثه فاقد گواهینامه معتبر می باشد ولی بیمه شخص ثالث معتبر دارد

زیان دیده حادثه دارای گواهی نامه معتبر و بیمه شخص ثالث معتبر دارد

شرکت بیمه خسارت وارده را جبران می نماید ولی مبلغ خسارت را از مقصر حادثه طلب می نماید

*  برای راننده فاقد گواهینامه نیز جریمه های رانندگی مربوطه اتخاذ می شود

جریمه رانندگی بدون گواهینامه : در حال حاضر رانندگی بدون گواهینامه، برای مرتبه اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال یا هر دو مجازات محکومیت دارد و اگر این عمل را تکرار شود دو ماه تا شش ماه حبس در پی دارد

در صورت رانندگی با گواهینامه بدون اعتبار : دارنده آن را در حکم فرد فاقد گواهینامه قرار نمی‌دهد و با پرداخت جریمه مربوطه گواهینامه‌اش تمدید می‌شود.

اطلاعات تکمیلی در :