در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
50 سالمه تابحال نه کارثابتی داشتم نه درآمدثابتی چه کمکی وچه راهنمایی واسه آتیه ام داریدممنون میشم
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

از انجايي كه پوشش درماني نداريد، پيشنهاد ميشه، به سايت بيمه سلامت بريد و براي اخذ دفترچه درماني بيمه سلامت اقدام كنيد.

همچنين براي داشتن حقوق بازنشستگي يك قراداد ١٠ يا ١٥ ساله بيمه عمر بهتون پيشنهاد ميشه، كه حق بيمه اش رو هم بين ١٥ تا ٢٠ درصد از درامد كل سال در نظر بگيريد كه روش پرداخت تون سالانه، يا در دوقيط شش ماهه باشد.

هم از دفترچه درماني برخوردار مي شويد بابت بيماريها، هم بازنشستگي تان برقرار مي شود و همچنين بيمه عمر خسارت هاي سنگين و حمايت از خانواده شما را بر عهده مي گيرد.

......