در بیمه بیکاری توسط
2 پاسخ
توسط
از آنجا که کارگران شاغل در طرح ها و پروژه ها در هنگام شروع اشتغال از ماهیت موقت پروژه و یا طرح محل اشتغال مطلع بوده و با این علم و اطلاع، اقدام به انعقاد قرارداد کار می نمایند و نیز در مورد کارگران فصلی، ماهیت کار آنها (کار فصلی) به نحوی است که کار اصولاً پس از اتمام فصل کار تا شروع فصل بعدی به حالت تعلیق در می آید و این کارگران با پذیرش این نحوه کار به کار اشتغال یافته اند، اطلاق بیکاری خارج از میل و اراده به بیکاری ناشی از اتمام پروژه و یا بیکاری حدفاصل دو فصل کار با قانون بیمه بیکاری انطباق ندارد.
توسط (33,930 امتیاز)

تفاهم نامه‌ای در اسفند ماه سال ۸۴ میان سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار و امور اجتماعی وقت (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعلی) منعقد شده است کە بر مبنای آن، اگر مشاغل این بیمه شدگان ماهیت دائمی داشته باشد و حداقل یکسال و حتی با قراردادهای موقت کار در آن محل شاغل باشند، در صورت بیکاری می‌توانند از مقرر بیمه بیکاری بهره مند شوند.