در بیمه بیکاری توسط
من لیست بیمه بهمن ماه رو روز 5 فروردین با مراجعه به شعبه از طریق سی دی رد کردم. اما هنوز وجه مورد نظر را پرداخت نکردم. چون در زمان تشکیل پرونده و دریافت کد کارگاه، مسئول درآمد شعبه گفت اگه صورت وضعیت بیارید لزومی نداره پرداخت کنید اما دیروز مسئول، مرخصی بود و کارمندش گفت چنین چیزی امکان پذیر نیست و حتماً باید حق بیمه پرداخت بشه.؟
در اولین لیست، که همین لیست بهمن بوده من بیمه بیکاری رو صفر در نظر گرفتم ولی کارمند بیمه گفت لیست های بعدی حتماً باید بیمه بیکاری رو منظور کنید.
اگه در قرارداد پیمانکاری بیمه بیکاری به اعضا تعلق نمیگیره چرا باید حق بیمه بیکاری پرداخت کنیم؟
1 پاسخ
توسط
۱. در خصوص قراردادهای عمرانی الزام به پرداخت حق بیمه طبق لیست نبوده و براساس صورت وضعیت انجام می شود.
اما در مابقی قراردادهای منعقده٬ پیمانکار باید حق بیمه هر لیست را پرداخت نماید.
توجه! طبق روال فعلی؛ چنانچه پیمانکار طرح عمرانی بخواهد لیست بیمه را از طریق سامانه اینترنتی ارسال کند باید حق بیمه ماه قبل(یا قسمتی از آن) حتما پرداخت شده باشد.
۲. دریافت بیمه بیکاری و پرداخت آن دو موضوع جداگانه است. اینگونه نیست که به کارکنان پیمانکاری اصلا بیمه بیکاری تعلق نگیرد! در صورت احراز شرایط٬ حتما مقرری بیکاری به کارگران بیکار شده پرداخت می شود.
⭕️ تنها کارگاههای خانوادگی از شمول دریافت و پرداخت بیمه بیکاری مستثنی می باشند.