در بیمه حوادث توسط
سلام، پرداخت دیه ناشی از گازگرفتگی منجر به فوت چه مدت میباشد، بیمه پارسیان الان ۷ماه است که جوابی نداده. باتشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام. معمولا بعد از طی مراحل قانونی و رای مراجع ذیصلاح باید پرداخت شود. هر وقت که دادگاه رای به پرداخت خسارت داده بیمه موظف هست بعد دریافت مدارک تا بیست روز دیه را پرداخت کند. ولی الان شما باید بدانید که پرونده تو چه مرحله ای است. و از آنجا پیگیر قضیه باشید

بر اساس قرارداد جدید شرکت ملی گاز ایران با شرکت سهامی بیمه پارسیان و در ادامه طرح بیمه مشترکین گاز طبیعی، کلیه مشترکین خانگی در کشور نسبت به حوادث ناشی از گاز بیمه شدند.

به گزارش ریسک نیوز،سعید مؤمنی، مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان بیمه شدن کلیه مشترکین خانگی نسبت به حوادث ناشی از گاز، اظهار کرد: با توجه به اینکه هموطنان در هر زمان بایستی نکات ایمنی را در استفاده از وسایل گازسوز رعایت کنند تا حادثه‌ای رخ ندهد، حق بیمه به ازای هر واحد مسکونی مشترکین ماهیانه ۱۰۰۰ ریال بر مبنای قانون بودجه عنوان کرد که این مبلغ از طریق قبوض گاز مشترکین محاسبه می‌شود.

وی در ادامه افزود: بر این اساس، پرداخت غرامت فوت برای هر نفر در هر حادثه ۳۰۰ میلیون ریال و همچنین پرداخت غرامت نقص عضو و از کار افتادگی دائم و جبران هزینه‌های پزشکی برای هر نفر در هر حادثه حداکثر تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال است.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران خاطرنشان کرد: حداکثر جبران خسارت‌های مالی به واحد مسکونی نیز به ازای هر واحد مسکونی آسیب‌دیده حداکثر تا ۷۰۰ میلیون ریال مقرر شده است.

مؤمنی ادامه داد: شرکت بیمه گر هم اکنون شرکت سهامی بیمه پارسیان است و این شرکت پس از اعلام حادثه و بررسی کارشناسی اقدام به پرداخت هزینه‌های مربوطه می‌کند که در خسارت‌های فوت، مبلغ غرامت در وجه وراث قانونی متوفی بر اساس برگه انحصار وراثت پرداخت خواهد شد؛ همچنین در خسارت‌های پزشکی و نقص عضو، مبلغ غرامت در وجه مصدوم و یا سرپرست قانونی وی بر اساس اسناد و مدارک مثبته پرداخت خواهد شد.