دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (120 امتیاز)
باسلام دارای 7 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم اگر از این به بعد خودم بیمه ام رااختیاری رد کنم در سن 42 سال بازنشت می شوم؟و اینکه مشاغلی از جمله قالیبافی و غیره بیمه آنها به چه صورته؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام و تبریک سال نو به شما ،

طبق قانون خانم های حداقل 55 سال بازنشسته محسوب می شوند  ، یعنی شما باید 13 سال دیگر حق بیمه بدهید که با این 7 سال بشود 20 سال سابقه و معادل 20 روز حقوق 5 سال آخر به شما تعلق می گیرد ف اگر هدف شما صرفا بازنشستگی است با بنده تماس بگیرد تا بصورت رایگان طرح هایی که برای شما مناسب است را برایتان تشریح نمایم.