در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام
من 5 سال هستش که بیمه خانه داری پرداخت می کنم و از دفترچه پدرم چون بازنشسته هستن و تحت تکلف ایشانم استفاده می کنم ولی امروز برای اعتبار بهم گفتن باید از تکلف پدرم خارج شوم چون دارم بیمه پرداخت می کنم و دیگه نباید از دفترچه ی که جز تکلف پدرم هستم استفاده کنم.اخه این دیگه چیه ؟چیکار باید بکنم
توروخدا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
میتوانید از بیمه زنان خانه دار برای خود دفترچه بیمه تهیه نمایید
قانون استفاده از مزایا را برای افراد مجرد وبیکار قرارداده است