در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
خانم خانه داری هستم که مایل به دریافت بیمه نامه هستم لطفا" شرایط دریافت رو توضیح دهید ممنون.
3 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

لطفا دقیقا مشخص نمایید منظور شما چه نوع بیمه ای می باشد ( بیمه درمانی ، بیمه تکمیلی ، بیمه عمر و پس انداز  ... ) ؟؟

اگر بیمه درمانی نیاز دارید تامین اجتماعی به صورت خویش فرما و یا بیمه سلامت بصورت رایگان می تونید بگیرید

اگر بیمه تکمیلی نیاز دارید  برخی از شرکت های خصوصی این بیمه نامه را به صورت انفرادی صادر می کنند پیشنهاد من بیمه ملت چون شرایط بهتری داره

اگر بیمه های عمر و پس انداز و سرمایه گذاری مد نظر است که تمام شرکت های بیمه ای این بیمه نامه را با شرایط مختلف ارائمه می کنند پیشنهاد من به شما بیمه زندگی مان بیمه ایران است