در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

من تصادف جرحی داشتم.

در زمان تصادف اعتبار گواهینامه من تموم شده بود. ایا بیمه خسارت رو پرداخت میکنه..

در ضمن بعد تصادف گواهینامه رو تمدید کردم.. ولی زمان دادگه رو زده 8/18
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام.
اگر در زمان تصادف بیمه نامه شما فاقد اعتبار بوده باشد،کدام شرکت بیمه تعهدی برای پرداخت خسارت به شما دارد؟
مسلما" شما تحت پوشش هیچ شرکت بیمه ای نبودی که خسارت بدهد.
از زمان صدور بیمه نامه جدید شرکت بیمه ملزم به پرداخت خسارت به شماست نه قبل از آن!!!
پس هیچ شرکت بیمه ای در زمانی که به شما تعهدی نداده،پس خسارتی هم نخواهد داد.
از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی باید افدام فرمایید.
آدرس صندوق تامین خسارات بدنی در تهران:خیابان دکتر بهشتی،خیابان بخارست(احمد قصیر)-کوچه چهارم هست.